Som sagt agurketid, så der lagdes ud med Youghurtsuppe, en slags raita:
1 agurk skæres i tynde skiver og saltes en tid,
8 dl youghurt helst en græsk/tyrkisk med den faste konsistens der kendetegner youghurt eller undtagelsesvis den blaskede fra Arla som har fået konsistensen tilpasset til purepak-kartonen.
2 fed hvidløg, sort peber og ½ dl dild.
Derefter skotsk røget laks (tilbud til halv pris, da det skal spises nu)friske italienske aspagers kogt 8 min. Købt dildsauce idag og frisk dild.
Hvis du selv vil lave din dildsauce så prøv den her:
4 spsk sennep (Taffel)
1½ spsk sukker
1 spsk vinaigre
2 dl olje (jeg plejer at mindske til ca. de halve)
dild
Der er brød til og man vil se kanden med olivenolje og saltet til at komme på brødet (som dog er købt).
Til dessert friske danske velsmagende jordbær naturel.
Dertil drikkes hvidvin fra Frascati og vand. Frascativin er fast inventar i familjens køleskab da den kan bruges til diverse madlavning.
Rema forhandler denne og til en rimelig pris. Vandet serveres i kande fra Alberobello i Apulien men det er tappet i Vejen.
2 kommentarer:
Det lyder dejligt. Nu blev jeg sulten selv om jeg lige har spist.
I like it !!!
See photrom and romtop.blogspot.com
Leave your comment
Send en kommentar