onsdag den 10. juni 2009

Vi skal besøge en fast læser.

Tillad mig at præsentere den anden faste læser af bloggen, vor kære datter som gav inspirationen til denne blog. Da hun bor rimelig langt væk har vi stor glæde af at læse om stort og småt i hendes familjes tilværelse.

Nej der er ikke bloggen hun er ved at læse, men hendes er værd at læse,
køkkenchefen anbefaler:
http://annebjornstrom.blogspot.com/2009/06/ma-hajarna-vila-i-frid.html jeg kan se det for mig og et barns sorg er nok noget af det værste man som forælder kan opleve, heldigvis laver de stadig DVDer med hajer.

Jeg mindes en ulykkelig datter der glemte en sød lille plastdelfin i en bus i Stockholm, undertegnede gjorde sig uven med hustruen da jeg under påskud af at ville fotografere tog istedet hastede ud på Skansen og købte en ny delfin for senere at dukke op i Storkyrkan for at glæde datteren.
http://annebjornstrom.blogspot.com/2009/06/roback-here-we-come.html

læs her om at glæde sig til vor kommende ferie sammen
http://annebjornstrom.blogspot.com/2009/04/var-halsad-vackra-tornedal.html
og vi skal besøge: http://annebjornstrom.blogspot.com/2008/11/jag-och-familjen-d.html det skal bliver et glædeligt gensyn!

Næste billede er taget af Erik under godstogsjagten på Rheins højre bred, indehaveren af denne blog ses i en ophøjet position. Man har et standpunkt til man har fotograferet toget.

apropos standpunkt så gav jeg tronfølgeloven mit ja - trods min irritation over annoncekampagnen, selv om det var på nippet, men - det skulle så nødig hedde sig at man er mod ligestilling. På en løbeseddel den anden dag var prins Henrik ude og ønskede ligestilling! Hvornår skal vi stemme igen ?

Her ser det så ud til at det er lykkedes mig at fange godstoget. Hvordan jeg lokkede det ind i indhegningen er min hemmelighed.

Tak Erik for billederne (og for turen).

1 kommentar:

Anne sagde ...

Tak for reklamen!
Og det er nogle gode billeder af dig.