tirsdag den 2. december 2008

status quo

Status quo, 40 år, som tiden går. I Randers kunne vi opleve dem og deres fantastiske spilleglæde i lørdags. Vi oplevede dem på hver sin måde, yndlingshustruen opførte en sand "vild med status quo dans" mens undertegnede nød og indåndede musikken, som tilogmed kunne mærkes som vibrationer i vandflasken, ja du læste rigtigt vandflasken, da vi så gulvet i hallen efter koncerten med et lag af plastikølbægre og sjatter der klistrede til fødderne så var det bare for svinagtigt.
P.S.Vi kan godt lide øl og nyder den gerne under civiliserede former og nej vi er ikke snobber trods det at vi mest kommer for musikkens skyld.
Læs om gruppen her http://www.statusquo.co.uk/
Min tredje LP var deres første, nemlig "Pictures of matchstick men", LP'en floppede og solgtes billigt, de havde stakkevis i Bristol music center på Strøget i København, til halv pris, Kr 17.95. På denne LP findes det vidunderlige nummer "Ice in the sun" som jeg heldigvis fik hørt live i Randers, lykken var fuldkommen. De kan bare spille og gør det med en glæde der lyser ud af dem.

Dagen derpå ville vi en tur i Randers regnskov, men det er hårdt at være turist i november, stedet har åbent 353 dage om året, men ikke den sidste uge i november, ærgerligt når vi nu var på de kanter.

Apropos quo så hedder Rip, Rap og Rup:
Qui, Qua e Quo på italiensk. Herligt fundet på.

Ingen kommentarer: