fredag den 19. december 2008

julekalender

Der 5 dage til jul og jeg følger spændt med i årets julekalender:
STEIN og GULDKORTET
her er et lille resumé for dem der har været på Sydpolen eller i koma i december måned, Steins guldkort er forsvundet i Dubai, det er svært at finde for der er nemlig rigtig mange guldkort i Dubai, Stein tager undercover til USA og leder, tilsidst er han dog nødt til at indse at han ikke selv kan finde kortet, og der er vist andre der også er ude for at finde det.
Han beder om hjælp hos det amerikanske politi og nu er det spændende spørgsmål i alle medier, vil Stein nå hjem til jul ? og vil det atter blive juleaften i den lille IngenTing-Fabrik? vil Ane T komme ud at sejle? -altså i en båd, og helst ikke bare i en jolle, vil Finn finde sin Mercedes ? og ikke mindst vil Asgernordmand gense sin søn og beholde det halve kongerige?

Læs mere om dette spændende drama i et hvilket som helst blad eller se om det i en hvilken somhelst TV-kanal nårsomhelst og følg med mens denne blog venter på et nyt og bedre år med nye og bedre tider.
Hvis det bare er for spændende så følg i stedet med i det mest meningsløse drama i TV2s vejrudsigt nemlig "hvidjulsbarometeret"

Jeg vil ønske alle læsere af denne blog en rigtig glædelig jul,

nyd den i ro og fred.

som det ses får vi ikke hvid jul, men en våd og vandet - som sædvanlig, men bare vent næste år vil Connie ændre det med en storstilet satsning.

Ingen kommentarer: