lørdag den 6. december 2008

Særligt til kvinder.

Som opfølger til seneste indlæg om mænds købevaner kommer her lidt aktuelt om kvinders købevaner. Her er et lysende eksempel hentet fra Bilkas aktuelle tilbudsavis, den gamle ide om at give hustruen det topnøglesæt man selv ønsker sig er her taget op af salgsafdelingen:


en særlig fin detalje er handskerne med den lille hammer på, hvor nuttet.
Lykkeligvis har jeg oplevet 2 kvindelige kollegaer der på bedste vis er i stand til at håndtere normalt (ufarvet) værktøj med godt resultat!

Lige så apropos er dagens Jyllandspost med artiklen: "Hvad kvinder vil have når de knipser." Canon lancerer en kameraserie specielt rettet mod kvindelige kunder. (noget for ligestillingsrådet?). En undersøgelse blandt kvinder godtgjorde at kameraet skulle være lille, fladt, sort eller sølv, kvinder under 31 ville dog have lyserødt, lyseblåt eller hvidt.


Gud hvor åndsvagt sagde hustruen (heldigvis) ikke et ord om hvad det kan. Hun har selv sidste år forsynet sig med et pænt stort Canon spejlreflekskamera med så mange tekniske finesser at hun stadig udforsker dem, og det tager fremragende billeder , det er det der tæller.
Her ses hustruen, kameraet og yndlingsmotivet; der skal begyndes i tide.

Ingen kommentarer: