lørdag den 11. oktober 2008

Grumpy and old.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grumpy_Old_Men_(film)
Kan I huske denne herlige film med et af de herligste klip ever, der klippes skarpt til et smukt snelandskab og en sneskooter med Ariel alias Ann-Margaret der (pludselig ind fra venstre) brøler afsted med John til tonerne af Goodlovin' (The young Rascals), iøvrigt en dejlig melodi.

Det minder mig om at en anden alt for gammel og formodentlig meget grumpy mand har valgt en egentlig ganske smuk noget yngre snescooterkørende kvinde til sin vicepræsidentkandidat. Formodentlig fordi hun er gennemsnitsamerikansk, dvs ved ikke så meget om udenrigspolitik og økonomi; formodentlig ikke mere mere end den siddende præsident, men venner hun er fra Alaska ! Det finder jeg er et stort plus.

Her er et citat fra filmen:
John is worried about having safe sex.
John: See, these days, they say you have to do...safe sex.
Ariel: John, when was the last time you made love?
John: October 4th....1978.
Ariel: Oh, I think we're safe.....

Dette citat er ikke fra filmen men fra Jyllandsposten.
"Palin prioriterer olie over isbjørne
Af VIGGO LEPOUTRE RAVN
Offentliggjort 01.10.08 kl. 11:39
Republikanernes vicepræsidentkandidat Sarah Palin oplever netop nu stor modstand fra kollegaer i sit eget bagland på grund af en række uheldige kommentarer, som ifølge kritikerne afslører, at hendes viden om en række centrale samfundtemaer lader meget tilbage at ønske.....
...Symbol på krise
Isbjørnen er blevet et af de største symboler på krisen med global opvarmning, fordi den trues af udryddelse. Samme konklusion er man nået frem til i USA’s indenrigsministerium, som har sat dyret på listen over truede arter og anslår, at to tredjedele af verdens nuværende bestand af isbjørne vil være forsvundet i 2050 på grund af den hurtige smeltning af is på Nordpolen.
Den beslutning reagerede Palin og hendes administration på i sidste uge ved at lægge sag an med henblik på at få omstødt beslutningen om at sætte isbjørnen på listen. Sagen er berammet til januar. .... "
Kan I forresten huske lille KNUT i Berlin, der er nok forskel på mennesker der lever med isbjørne til hverdags og dem der ser dem som søde Zoo dyr.

Jeg føler mig også meget old and grumpy idag, særlig efter at have læst avisen (dagens Jyllandspost):
Forsiden: "Den værste uge siden oliekrisen - mange er uberørte... det mest katastrofale år siden 1937. "
Ingen lavere .. hørte jeg 1929 derovre?
På side 6 og 7 kan man så finde:
http://jp.dk/nyviden/article1482903.ece
Men på netavisen må man lede længe efter nyheden om et nyt kontinent på størrelse med Afrika (ca 26.000.000 kvadratkm) som består af platicaffald der ligger og følger havstrømmene i den nordlige del af Stillehavet. Det stammer fra affald fra skibe og affald der er blæst i havet, det har været kendt i 10 år og tager flere dage at sejle igennem.

Der kunne have været fint hvis CERN kunne lave et passende stort sort hul lige derovre.&eceArchive=o'>http://jp.dk/arkiv/?id=1432713&eceExpr="sort%20hul""%20/>&eceArchive=o

Man kan jo så være ked af at budskabet skal være kort for at være slagkraftigt, forureningsproblemematikken er jo kogt ned til CO2.
Glædeligt er at hvis mennesket pludselig forsvandt ville antallet af elefanter være tyvedoblet i løbet af 100 år og kattene ville have udkonkurreret ræve, væsler og vaskebjørne.
Dagens trøst er at MacDonalds har udviklet en ny burger, det har taget et madlaboratorium i München 3 år at udvikle burgeren M. De har nok ikke brugt lang tid på at udvikle navnet, eller måske netop det. Det skulle jo være kort for at være slagkraftigt !
Men om 7,2 millioner år vil PCB og dioxiner som vi har fremstillet stadig eksistere, vi har da ihvertfald sat os et mindesmonument.
Jeg tror gerne jeg vil læse bogen "Verden uden os" af Alan Weisman.

Meget apropos er her et billede fra vor tur til Lund, saml op for h......

På dette sted klager yndlingshustruen over at der ikke er billeder idag, jeg skynder mig derfor at tillægge et billede med en vis relation til det mildere klima, jeg lover der kommer flere billeder fra den botaniske have i Lund.

Ingen kommentarer: