lørdag den 28. november 2009

klima overalt.

Overalt handler det om klima og nu er lykken fuldstændig Connie bliver kommisær og snart er der klimakonference, det trænger vi også til efter det klima der har været i november, frostfri regn har den stået på stort set hele tiden. Også her handler det om klima - selvfølgelig:
Se blot her hvad jeg fandt i arkivet - intet mindre end en KLIMA-sneplov, danskbygget efter østrigeren Otto Klimas patent, den har her ryddet banen fra Aalborg til Frederikshavn i februar 1977, altså da vinter var vinter og fra før klimaet blev menneskeskabt.
Det trøster mig, at en representant for udenrigsministeriet udtalte at man regnede med øget dansk klimaeksport. Jeg er helt sikker på at man ville blive glad i den sydlige udkant af Sahara for dansk klimaeksport særlig i form af novembers regnfulde klima dertil, de skal få det billigt.
CO2 er det slagkraftige budskab, men de bogstaver står også af og til omvendt og C2o er også aktuelt, det bliver spændende på Cop om p=2 , eller om cop bare er et amerikansk ord der dækker over en stor politiindsats mod demonstranter der ønsker at optræde bølleagtigt til fordel for klimaet(?). Kan man være mod klimaet, jeg spørger bare?
Ellers lader der til at være megen varm luft i Dubai, vil årets spændende finansthriller slå hittet "Stein i Dubai" fra sidste år ?

Ingen kommentarer: